ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  • Η Εταιρεία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας στον τομέα της Θέρμανσης. Θέρμανση με πετρέλαιο, με αντλία θερμότητας, καθώς και ηλεκτρική θέρμανση. Αντιπροσωπεύουμε εταιρείες με παράδοση στο χώρο. Διαθέτουμε σώματα panels, καθώς και διακοσμητικά, που καλύπτουν κάθε αισθητική επιθυμία – και για το μπάνιο και για τα δωμάτια.
  • Ο κλιματισμός ενός χώρου μπορεί να επιτευχθεί είτε με αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες, ή με μονάδες που συνεργάζονται με το κύκλωμα θέρμανσης. Η Εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εγκαθιστά συστήματα (ψύκτες  ή αντλίες θερμότητας) των κορυφαίων στο χώρο Εταιρειών DAIKIN, LG, HITACHI, TOSHIBA, CARRIER, τα οποία χρησιμοποιούν το νερό ή το φρέον ως λειτουργούν ρευστό. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λύσεων όπως μονάδες FAN COIL, συστήματα MULTI, συστήματα VRV, σας προτείνουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μορφή θέρμανσης που συνδυάζει συνθήκες θερμικής άνεσης και οικονομικής λειτουργίας. Στο σύστημα αυτό, ζεστό νερό  θερμοκρασίας 35-45οC κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων που είναι ενσωματωμένο στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα, μέγιστης θερμοκρασίας επιφάνειας 29οC (σε συνήθεις χώρους παραμονής). 
  • Το σύστημα, αποτελεί πλέον σύγχρονη λύση όχι μόνο για κατοικίες (νέες και αναπαλαιούμενες), αλλά και για επαγγελματικούς χώρους, και λειτουργεί απλά : Κάτω από το τελικό δάπεδο της επιλογής σας είναι τοποθετημένη η μορφόπλακα, πάνω στην οποία στηρίζονται οι σωλήνες δημιουργώντας τα αντίστοιχα κυκλώματα. Αυτό επιτυγχάνει αρμονική ροή του νερού σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου και ομοιόμορφη θέρμανσή του. Το δάπεδο λειτουργεί έτσι ως ένα μεγάλο θερμαντικό σώμα για το χώρο. 
  • Με την προσθήκη ενός μηχανισμού ψύξης, το ίδιο το σύστημα μετατρέπεται το καλοκαίρι σε σύστημα δροσισμού. Η τροφοδοσία νερού 19-22οC στους σωλήνες του δαπέδου, το μετατρέπει σε  μια επιφάνεια απορρόφησης θερμότητας και όταν επέλθει ισορροπία στο χώρο, ο ανθρώπινος οργανισμός αποβάλλει σημαντικά ποσά θερμότητας αισθανόμενος έτσι μια ευχάριστη δροσιά. Ο ενδοδαπέδιος δροσισμός πλεονεκτεί γιατί επιτυγχάνεται χωρίς ισχυρά ρεύματα και με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.
  • Στον τομέα της ηλεκτρικής θέρμανσης σας προτείνουμε λύσεις οικονομικής λειτουργίας του λέβητα με νυχτερινό ρεύμα, και παράλληλα συνδυασμό με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Category
Services
error: Content is protected !!
elΕλληνικά