επεξεργασια νερου

Η εταιρεία μας καλύπτει το σύνολο των αναγκών οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, για την προστασία και την ποιότητα του νερού. 

θερμανση – κλιματισμοσ

Η Εταιρεία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας στον τομέα της Θέρμανσης. Θέρμανση με πετρέλαιο, με αντλία θερμότητας, καθώς και ηλεκτρική θέρμανση.

πισινα – υδρομασαζ

Η κατασκευή μιας πισίνας δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση. Η πισίνα αποτελεί το πιο σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο του εξωτερικού χώρου μιας κατοικίας ή ενός ξενοδοχείου.

υδραυλικα συστηματα – ειδη υγιεινης – πλακακια

Η εγκατάσταση των υδραυλικών παροχών καθώς και των αποχετευτικών δικτύων είναι ζωτικής σημασίας για κάθε οικοδομή. Τα δίκτυα είναι κρυφά, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε πλημμελής εγκατάσταση να προκαλεί δυσεπίλυτα προβλήματα, από συνεχείς δυσοσμίες μέχρι πλημμύρα.

ηλιακα & γεωθερμικα συστηματα

Τα ηλιοθερμικά συστήματα συνδυασμένης λειτουργίας για παραγωγή Ζεστού Νερού Χρήσης και για θέρμανση χώρων μπορούν να καλύψουν σε ετήσια βάση από 10-50% τις ανάγκες μιας κατοικίας σε θέρμανση και σε ζεστό νερό χρήσης, ανάλογα με το μέγεθος της συλλεκτικής επιφάνειας που θα εγκατασταθεί, τον όγκο του θερμοδοχείου, τα μετεωρολογικά δεδομένα της περιοχής και τα χαρακτηριστικά της κατοικίας (μέγεθος, ποιότητα μόνωσης, θερμικές ανάγκες).

error: Content is protected !!
elΕλληνικά