• Η Εταιρεία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας στον τομέα της Θέρμανσης. Θέρμανση με πετρέλαιο, με υγραέριο, με ξύλα, pellets, καθώς και ηλεκτρική θέρμανση. Αντιπροσωπεύουμε εταιρείες με παράδοση στο χώρο. Διαθέτουμε σώματα panels, καθώς και διακοσμητικά, που καλύπτουν κάθε αισθητική επιθυμία - και για το μπάνιο και για τα δωμάτια.
  • Στον τομέα της ηλεκτρικής θέρμανσης σας προτείνουμε λύσεις οικονομικής λειτουργίας του λέβητα με νυχτερινό ρεύμα, και παράλληλα συνδυασμό με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
  • Ο κλιματισμός ενός χώρου μπορεί να επιτευχθεί είτε με αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες, ή με μονάδες που συνεργάζονται με το κύκλωμα θέρμανσης. Η Εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εγκαθιστά συστήματα (ψύκτες  ή αντλίες θερμότητας) των κορυφαίων στο χώρο ιαπωνικών Εταιρειών HITACHI και DAIKIN, τα οποία χρησιμοποιούν το νερό ή το φρέον R410 ως λειτουργούν ρευστό. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία λύσεων όπως μονάδες FAN COIL, συστήματα MULTI, συστήματα VRV, σας προτείνουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Επικοινωνια

Υδροενέργεια-Τσιάτσιος Δημήτρης

Εθνικής Αντίστασης 12β

Νέο Λιμάνι-Κέρκυρα-ΤΚ 49100

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

tel : 0030 26610-38398

web : www.ydroenergia.gr

Τα σποτακια μας

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions