• Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μορφή θέρμανσης που συνδυάζει συνθήκες θερμικής άνεσης και οικονομικής λειτουργίας. Στο σύστημα αυτό, ζεστό νερό  θερμοκρασίας 35-45C κυκλοφορεί μέσα σε κύκλωμα σωληνώσεων που είναι ενσωματωμένο στο δάπεδο του χώρου, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα, μέγιστης θερμοκρασίας επιφάνειας 29C (σε συνήθεις χώρους παραμονής).
  • Το σύστημα, αποτελεί πλέον σύγχρονη λύση όχι μόνο για κατοικίες (νέες και αναπαλαιούμενες), αλλά και για επαγγελματικούς χώρους , και λειτουργεί απλά: Κάτω από το τελικό δάπεδο της επιλογής σας είναι τοποθετημένη η μορφόπλακα, πάνω στην οποία στηρίζονται οι σωλήνες δημιουργώντας τα αντίστοιχα κυκλώματα. Αυτό επιτυγχάνει αρμονική ροή του νερού σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου και ομοιόμορφη θέρμανσή του. Το δάπεδο λειτουργεί έτσι ως ένα μεγαλο θερμαντικό σώμα για το χώρο.
  • Με την προσθήκη ενός μηχανισμού ψύξης, το ίδιο το σύστημα μετετρέπεται το καλοκαίρι σε σύστημα δροσισμού. Η τροφοδοσία νερού 16-18C στους σωλήνες του δαπέδου, το μετατρέπει σε  μια επιφάνεια απορρόφησης θερμότητας και όταν επέλθει ισορροπία στο χώρο, ο ανθρώπινος οργανισμός αποβάλλει σημαντικά ποσά θερμότητας αισθανόμενος έτσι μια ευχάριστη δροσιά. Ο ενδοδαπέδιος δροσισμός πλεονεκτεί γιατί επιτυγχάνεται χωρίς ισχυρά ρεύματα και με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Επικοινωνια

Υδροενέργεια-Τσιάτσιος Δημήτρης

Εθνικής Αντίστασης 12β

Νέο Λιμάνι-Κέρκυρα-ΤΚ 49100

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

tel : 0030 26610-38398

web : www.ydroenergia.gr

Τα σποτακια μας

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions